Mijn account

NAAI-ATELJEE: woensdag 13u00 – 17u00

BREI-ATELJEE: woensdag 18u30 – 21u30

BREI-ATELJEE: vrijdag 13u00 – 17u00

Verzend- en retourbeleid

Duurzame verpakking

Pakketten worden met zorg en duurzaam (herbruikbare dozen, verzendzakken uit gerecycleerd plastic) ingepakt. Aangezien duurzaamheid voor ons van belang is, is dit voor ons belangrijker dan het estetische aspect. Als de inhoud je maar bevalt!

Verzending

Pakketten worden binnen de 48 uren na de bestelling verstuurd, mits op voorraad.

Bestel je op zaterdag na 15u00, dan zal je pakket pas dinsdag klaar gemaakt worden, aangezien de winkel op maandag gesloten is.

Gelieve hiermee rekening te houden bij het bestellen.

Bij uitzonderlijke drukte kan dit langer duren.

Gratis verzending binnen België vanaf € 80,00.

Leveringsopties

Voor België kan u kiezen uit de volgende opties:

  • Afhalen: gratis.
    Nadat je besteld hebt, bereiden wij je bestelling zo snel mogelijk voor. Je krijgt een mailtje als je bestelling klaar voor ligt voor afhaling in onze winkel, Sint Theresialaan 9, 2400 MOL.
  • Verzending adres naar keuze: € 6,30

Verzendingen naar het buitenland :

  • Nederland : € 11,71 – gratis vanaf € 100
  • Duitsland : € 12.58
  • Luxemburg : € 14.05
  • Frankrijk : € 14.05

Op aanvraag (delappenmandmol@gmail.com) verzenden wij ook naar andere landen.

Annulatie en retour

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief en dit binnen 14 kalenderdagen na de levering van de producten.

Wil je van dit recht gebruik maken, dan moet je de goederen in originele staat en verpakking, op eigen risico en kosten terugsturen naar De Lappenmand, Sint Theresiastraat 9, 2400 Mol.

Stoffen en/of fournituren die gebruikt, beschadigd of verknipt werden, kunnen niet teruggestuurd worden. Goederen die specifiek voor de koper ontworpen zijn, worden niet teruggenomen.

Vooraleer je de goederen terugstuurt dien je ons hiervan schriftelijk op te hoogte te brengen: delappenmandmol@gmail.com

Het aankoopbedrag wordt teruggestort binnen de 14 dagen na het in goede staat ontvangen van de teruggestuurde artikelen.