Mijn account

NAAI-ATELJEE: woensdag 13u00 – 17u00

BREI-ATELJEE: woensdag 18u30 – 21u30

BREI-ATELJEE: vrijdag 13u00 – 17u00

Gepersonaliseerd textiel

Ontdek gepersonaliseerd textiel met onze borduur- en bedrukkingsdiensten, perfect voor unieke en op maat gemaakte ontwerpen.

De Lappenmand Gepersonaliseerd textiel

Gepersonaliseerd textiel borduren

Bij borduren zetten we jouw afbeelding om in een stekenpatroon, wat anders is dan een pixel-gebaseerde foto. Een hoge resolutie afbeelding is nodig voor het beste resultaat, die je via email kunt sturen met de gewenste grootte.

De Lappenmand Gepersonaliseerd textiel
De Lappenmand Gepersonaliseerd textiel

Voordelen van borduren

chique uitstraling
duurzaam
strijk- en droogkastbestendig

Melaniefjes

Melanie Verhoeven van Melaniefjes voert de personalisaties uit.

Lettertypes

Onze standaard lettertypes worden berekend op basis van het aantal steken en het materiaaltype, zonder extra omzetkosten.

Lettertypesborduurmachine-1
Gepersonaliseerd textiel Lettertypesborduurmachine-1
Gepersonaliseerd textiel Lettertypesborduurmachine-1
Gepersonaliseerd textiel Lettertypesborduurmachine-1

We brengen jouw unieke stijl tot leven in gepersonaliseerd textiel. Of het nu gaat om borduren of bedrukken, wij zorgen voor een persoonlijke touch op je kledingstukken, accessoires, en meer. Perfect voor speciale gelegenheden, bedrijfskleding, of gewoon om je dagelijkse items uniek te maken.

Met onze kwalitatieve afwerking en oog voor detail, ben je verzekerd van een product dat zowel mooi als duurzaam is. Laat je inspireren en maak je persoonlijke stijl waar met ons gepersonaliseerd textiel!


Bij ons staat de personalisatie gelijk aan kwaliteit en creativiteit. Kies uit een scala van opties om jouw persoonlijke boodschap, logo, of design toe te voegen aan een breed assortiment van textielproducten. Of het nu voor zakelijk gebruik is, als cadeau, of om je eigen stijl uit te drukken, onze deskundige methoden van borduren en bedrukken garanderen een hoogwaardig en duurzaam resultaat.

We gebruiken geavanceerde technieken en materialen van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp er niet alleen geweldig uitziet, maar ook lang meegaat. Met een focus op klanttevredenheid, staan wij klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Laat je textiel door ons personaliseren en ervaar de kracht van maatwerk!