Mijn account

NAAI-ATELJEE: woensdag 13u00 – 17u00

BREI-ATELJEE: woensdag 18u30 – 21u30

BREI-ATELJEE: vrijdag 13u00 – 17u00

NAAISTER (S) – BREISTER (S) – CREATIEVE DUIZENDPOTEN

Maak kennis met het team

Een naaister, een breister, een creatieve duizendpoot, we zijn het allemaal. Maar wat we nog gemeen hebben in ons team? Een goede dosis humor en plezier!

Ha Jee Won - De Lappenmand

Hallo, ik ben Ha Jee Won

Haakster, breister, naaister … of alles door elkaar

Geboren in Zuid-Korea en geadopteerd in België toen ik 2 jaar oud was, heb ik een unieke levensreis gehad die mij heeft gevormd tot wie ik nu ben: een enthousiaste, ietwat koppige, maar altijd optimistische creatieveling.

Nu, halverwege de 30, ben ik getrouwd en gezegend met drie prachtige kinderen. Mijn passie voor handwerken is een constante in mijn leven. Of ik nu aan het haken, breien of naaien ben, ik hou ervan om creatief bezig te zijn en steeds nieuwe projecten te proberen. De naaiwinkel is daar de perfecte plaats voor!

In de winkel vind je mij tussen de rekken, achter de kassa, enthousiast aanwezig tijdens de naai- en brei-ateljees. Verder doe ik de retouches en maak ik kleding op maat.

Melanie - De Lappenmand

Hallo, ik ben Melanie

36 jaar oud, trotse moeder van vier kinderen en gelukkig getrouwd met Stieven. Naast mijn hoofdberoep als leerkracht godsdienst en beeld, heb ik een grote passie voor creativiteit. Ik heb een bijzondere liefde voor borduren en personaliseren en bied ook naailessen aan. Hoewel breien niet mijn sterkste kant is, zet ik me volledig in voor alles wat ik doe. Met mijn eindeloze geduld verzorg ik graag kinderworkshops en verjaardagsfeestjes. Ik sta bekend om mijn koppigheid, maar ook om mijn grote hart en loyaliteit. 

Tine - De Lappenmand

Hallo, ik ben Tine

Overdag houd ik me bezig met hypothecaire leningen. Daarnaast vind ik ook mijn gading in naaien en breien, vaardigheden die ik van Ha Jee Wo heb geleerd. Thuis ben ik een toegewijde echtgenote en moeder van twee kinderen. Ik sta bekend om mijn spraakzaamheid, eerlijkheid en enthousiasme. Ik neem geen blad voor de mond en ben misschien wel de meest kritische fan van De Lappenmand.