Mijn account

NAAI-ATELJEE: woensdag 13u00 – 17u00

BREI-ATELJEE: woensdag 18u30 – 21u30

BREI-ATELJEE: vrijdag 13u00 – 17u00

Naai – Ateljee

Of je nu net begint met naaien, al wat ervaring hebt of een echte pro bent, ons naaiateljee staat open voor iedereen! Loop je vast in je naaiproject, of wil je dat je patronen beter passen? Melanie, een ervaren naaister met een geweldig gevoel voor humor, helpt je graag verder. Van patroonaanpassingen tot stofkeuze en het volledige naaiproces, bij Melanie is plezier altijd inbegrepen. Kom langs en ontdek hoe leuk naaien kan zijn!

Melanie - De Lappenmand

Praktisch

Woensdag tussen 13u00 en 17u00.
Vooraf reserveren is niet nodig.

 Kom genieten van een gezellige bijeenkomst met leuke mensen die dol zijn op een ontspannen gesprek en een goede lach. Een perfecte mix van gezelligheid en creativiteit!

Materiaal: Je bent van harte welkom om je eigen stoffen en materialen mee te nemen, maar in onze winkel vind je ook een breed assortiment om uit te kiezen. Het is handig om je eigen naaimachine mee te brengen, maar we hebben ook drie machines beschikbaar voor gratis gebruik. Daarnaast zijn er een overlock, coverlock en blindzoommachine vrij te gebruiken, evenals naaigaren in basiskleuren zoals zwart, wit, grijs en marineblauw.